Dnes bych se s Vámi ráda podělila o myšlenku:
Nevím, jak to máte Vy. Já osobně věřím, že podle toho jak se ke stravě chovám, jak se o ní starám a s jakým pocitem jí přijímám – tak od ní dostávám.
Myslím, že tělo nastartujeme už samotnou myslí, k tomu kolik živin přijmeme ze samotné stravy. Tak stejně věřím, že v jakém postředí své potraviny uchováváme,takovou energii v sobě samotné potraviny nesou. Tudíž i to odkud potraviny pochází, kdo je pěstuje a opečovává má vliv na jejich vibrace, tudíž následně kvalitu pro nás.
Je to nějaký ten rok, kdy u mě dělala osobní seminář jedna úžasná žena. V té době prožívala rozchod s maželem a měla z tohoto manželství malou dcerušku (byli jí cca 2 roky). Trápilo jí, aby zvládala vydělat dost peněz na živobytí. A mohla své krásné dcerce dát vše potřebné. Zrovna jsme v tomto tématu mluvili o stravě a já ji říkám: Terezko, základ je v tom jak jí naučíš přijímat potravu – s jakými pocity a i jak ty sama si budeš vážit toho jídla.
Když píšu tento článek a zase po nějaké době se vracím k tomuto tématu. Uvědomuji si, jak málo to mám sama v sobě zakořené a jak bych se měla více tímto tématem v osobním životě zabývat.
Dříve když bych došla k takovému závěru, začala bych se bičovat, že jsem dělala chyby. Dnes to tak není. Dnes za tyto zkušenosti děkuji, vážím si jich a těším se z nich.
Vím, že to možné je.
S láskou a pokorou Šárka